• Aanleg van afrasteringen en schuttingen

  Wilt u in uw tuin directe privacy kies dan voor een schutting. Schuttingdelen en palen worden drukgeïmpregneerd geleverd. Tevens zijn tegenwoordig de schuttingdelen in een keur van hardhouten uitvoeringen verkrijgbaar.

  Deze schuttingdelen zijn er in diverse kant en klare uitvoeringen, variërend van een simpel, totaal besloten en niet opvallend plankenscherm tot een meer open Trellisscherm of een rechte of tooguitvoering. Dit alles in diverse prijs/kwaliteit uitvoering. Eveneens kunt u denken aan een combinatie van verschillende schuttingelementen: ten eerste om wat minder omsloten te zitten, ten tweede om de fraaiheid te vergroten.

  Vindt u uw schutting lelijk en wilt u niet schilderen? Geen probleem: Door diverse begroeiingen zoals de wintergroene klimop of bijvoorbeeld door een keur aan diverse soorten klimplanten, kan dit opnieuw tot een fraai geheel gemaakt worden. Als klap op de vuurpijl kan uw schutting ook nog verfraaid worden met diverse soorten pergola’s, die de tuin een eigen karakter geeft.

  Vrij nieuw is de mogelijkheid een afscheiding te creëren d.m.v. een afscheiding van Betonvlechtwerkgaas, al dan niet gegalvaniseerd. Dit kan men ook zeer goed laten begroeien waardoor men een vlotte natuurlijke afscheiding krijgt.

  Als de privacy minder in het geding is maar men toch afgescheiden wil zitten, kan dit zeer goed door een houten hekwerk, dat in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is. Ook zijn er tal van mogelijkheden met gaas, uiteraard in een rijke keuze van uitvoeringen.

  Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte? Neem dan gerust contact op!

  voorbeeld afrasteringvoorbeeld afrastering2