• PRIVACYVERKLARING

    Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website en voor de belangstelling die u toont in ons bedrijf. Vertrouwelijkheid en bescherming van gegevens zijn een kwestie van zorg voor alle medewerkers van Hoveniersbedrijf A. Visscher. Wij respecteren de privacy van degenen die een bezoek brengen aan onze website en, terwijl u ons bezoekt, willen wij ook graag dat u zich veilig en in goede handen voelt. De website van Hoveniersbedrijf A. Visscher kan links bevatten naar websites van andere partijen, die niet vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zoals hieronder zal worden beschreven.

    Persoonsgegevens die wij kunnen verwerken

    Wij kunnen persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt onze diensten. Wij registreren de volgende persoonsgegevens:
    -uw voor- en achternaam
    -uw adresgegevens
    -uw telefoonnummer
    -uw e-mailadres
    -uw IP-adres

    En indien u klant of leverancier bent:
    -uw betaalgegevens (alleen in onze betaalomgeving en boekhoudprogramma – bankgegevens worden automatisch ingelezen)

    Waarom wij uw gegevens nodig hebben

    Wij verwerken uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of post) te kunnen benaderen, indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

    Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit hovenierswerkzaamheden.

    Hoe lang wij uw gegevens bewaren

    Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om te doelen te realiseren, waarvoor wij uw gegevens hebben ontvangen. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard, indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

    Delen met anderen

    Wij verstrekken uw persoonsgegevens alléén aan derden, indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    In kaart brengen websitebezoek

    Op de website van Hoveniersbedrijf A. Visscher (www.avisscher.nl) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

    Google Analytics

    Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

    De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy-beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy-beleid van Google Analytics hier aan .

    Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over www.avisscher.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

    Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

    Hoveniersbedrijf A. Visscher heeft Google geen toestemming gegeven om via ons verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hoveniersbedrijf-Visscher.nl. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek reageren.

    Beveiligen

    Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen o misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

    Als u de indruk heeft, dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, of als u aanwijzingen heeft van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons geregistreerde persoonsgegevens, neem dan contact op met A. Visscher (info@hoveniersbedrijf-Visscher.nl / 06-516 000 86).

    Klachten

    Mocht u niet tevreden zijn met de door ons gegeven informatie, dan kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl)

    Hoveniersbedrijf A. Visscher
    Violenstraat 15
    7731 WK  OMMEN
    T 06-516 000 86

    I www.avisscher.nl
    E info@hoveniersbedrijf-visscher.nl

    KvK 05061083