• Bio Groen – Dé meststof voor een gezonde en levendige tuin!

  Bio Groen is een unieke meststof die zorgt voor een evenwichtige groei van gewassen zonder het gebruik van nitraat. Het is geschikt voor diverse toepassingen zoals grastruinen, moestuinen, tuinen met planten, pas aangelegde tuinen, tuinen die net onderhouden zijn en boomgaarden. Of het nu gaat om een nieuwe of gerenoveerde tuin, Bio Groen stimuleert wortelgroei en voorziet gewassen van de benodigde voedingsstoffen voor een gezonde groei.

  De voordelen van Bio Groen

  De voordelen van Bio Groen zijn talrijk. Allereerst zorgt Bio Groen voor een optimale aansluiting bij het seizoen, doordat de meststof afhankelijk van het seizoen wordt afgesteld. Hierdoor krijgen de gewassen precies wat ze nodig hebben, op het juiste moment. Daarnaast is Bio Groen een unieke en uitgebalanceerde combinatie van mineralen en organische meststoffen, die net zo snel werkt als gewone kunstmest maar stapsgewijs wordt afgegeven aan de planten. Dit voorkomt verbrandingsschade en zorgt voor een geleidelijke en constante voeding van de gewassen.


 • Een stralend gazon dat wordt bemest en onderhouden met Bio Groen.


 • Hier ziet u het resultaat van een tuin voordat deze bemest werd met Bio Groen en wat het resultaat is na de bemesting met Bio Groen!

 • Een gezondere bodem met Bio Groen

  Bio Groen heeft ook positieve effecten op de bodem. De mineralen in de meststof worden goed door de bodem vastgehouden, wat zorgt voor een actief bodemleven en een gezonde bodemstructuur. Dit draagt bij aan de groei van sterkere en weerbaardere planten in de tuin. Bovendien zorgt Bio Groen ervoor dat gras minder hard groeit, maar wel groener bloeit. Dit resulteert in een dichtere grasmat, waardoor onkruid en mos minder kans krijgen om zich te vestigen. Daarnaast wordt vocht beter vastgehouden, wat de grasmat beter bestand maakt tegen drogere periodes.

  Wij denken graag met u mee!

  Bio Groen is verkrijgbaar in standaard verpakkingen van 30 en 100 liter, maar in overleg is het ook mogelijk om andere hoeveelheden te bestellen. Of u nu een kleine tuin heeft of een groot project wilt aanpakken, Bio Groen kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

  Wilt u meer informatie over Bio Groen of wilt u direct bestellen?
  Neem dan contact met ons op via +31651600086 of info@hoveniersbedrijf-visscher.nl. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

  Laat uw tuin stralen met Bio Groen en geniet van een prachtige, gezonde en levendige tuin!


Bij de renovatie van deze tuin speelde Bio Groen een cruciale rol in het creëren van een gezonde bodem. Benieuwd naar wat Bio Groen voor uw tuin kan doen? Wij adviseren u graag!