• Sierbestratingen

  Decoratief en praktisch

  De decoratieve waarde is een belangrijk aspect van een tuinontwerp. Een tuin moet in onze ogen meer zijn dan een grasveldje en beplanting: sierbestrating voegt een dimensie toe. Net als bij tuinafscheidingen wordt in de bestrating het praktische nut verenigd met het verfraaien van het geheel. Wanneer beplanting en bestrating nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd zal het totaalbeeld een lust voor het oog zijn!

  Terrassen

  De keuze van uw sierbestrating bepaalt uiteindelijk ook het uiterlijk van uw terras. In combinatie met de vorm van het terras en de plantenkeuze en eventuele waterpartijen zijn de mogelijkheden onbeperkt.
  Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van terrassen en kunnen u eventueel ook adviseren over de inrichting daarvan. U kunt hierbij o.a. denken aan de plantenkeuze en het tuinmeubilair.

  Variëteit van materialen

  Materialen als klinkers, tegels, natuursteen en hout zijn voor de tuinontwerper als verf op het palet van een kunstschilder. Het spreekt dus voor zich dat wij beschikken over een uitgebreide kennis van beschikbare materialen. Vanzelfsprekend kunnen wij snel beschikken over al deze verschillende materialen.

  Tuinvisie sierbestrating

  Om alvast een kijkje in de keuken te nemen van de verschillende mogelijkheden en materialen verwijzen wij u graag door naar één van onze vaste leveranciers:

  Digital StillCamera